lzs.lv

Esam lepni par Latvijas Zemnieku savienības (LZS) biedru sasniegumiem profesionālajā karjerā un jaunos sasniegumos! 

Sveicam LZS ilggadējo biedri un šaha meistari Danu Reiznieci Ozolu – ar komandu izcīnot 31. vietu Eiropas klubu kausa izcīņā šahā.

———-

Latvijas šahiste Dana Reizniece-Ozola kopā ar Stokholmas komandu “Wasa” Strugā ir izcīnījusi 31. vietu Eiropas klubu kausa izcīņā šahā, svētdien ziņo Latvijas Šaha federācija (LŠF).

Starptautiskās Šaha federācijas (FIDE) rīkotājdirektore lielmeistare Reizniece-Ozola (reitings – 2283) Zviedrijas komandas sastāvā aizvadīja četras partijas, un visas pie pirmā galdiņa.

Vispirms viņa uzvarēja mājinieku Dušanu Stefanovski (2222), tad cīnījās neizšķirti ar lielmeistaru Vitāliju Kuņinu (Vācija, 2562), bet abus atlikušos mačus zaudēja – pret starptautisko meistaru no Nīderlandes Manuelu Bosbūmu (2395) un FIDE meistaru Rīsu Kamingu (2361).

“Wasa”, kurai bija 35.starta reitings, turnīrā izcīnīja divas komandu uzvaras un panāca vienu neizšķirtu, kā arī četras reizes piekāpās un noslēgumā ierindojās 31. vietā.

Par čempioni kļuva Krievijas komanda “Mednij Vsadņik”, kuras līderi bija Pjotrs Svidlers (2701), Andrejs Jesipenko (2720) un Vladimirs Fedosejevs (2708).

Raksta avots un viss raksts: Skaties.lv ( https://ej.uz/iz42

MĀRTIŅŠ ZILGALVIS, F64