lzs.lv


Atceroties „Skolas soma 2017” pasākumu, kas norisinājās Inčukalna novadā un kuru jau otro gadu rīko Latvijas Zemnieku Savienības Jaunatnes nodaļas vadītāja vietniece Līga Neimane.

Šogad tika palīdzēts pie jaunām pilnām somām un treniņtērpiem tikt 38 Inčukalna novada bērniem. Projekts „Skolas soma” aizsākās pagājušajā gadā, un arī šogad tas turpināja visā novadā veicināt labestību, saliedētību un pievērsa sabiedrības uzmanību tam, ka mums apkārt ir daudz ģimeņu, kurām skolas sākums sagādā grūtības. Mēs kopīgi varam paveikt ļoti sirsnīgus, noderīgus un apjomīgus darbus. Nav noslēpums – sākot un turpinot skolas gaitas, lai pilnvērtīgi varētu piedalīties mācību procesā, skolēnam nepieciešams ļoti daudz.

Šī projekta mērķis bija palīdzēt bērniem un ģimenēm, kurām nepieciešams atbalsts, sagatavoties skolai, dāvinot jaunas skolas somas, pilnas ar skolai vajadzīgajām lietām, un bērniem, kam nepieciešams, arī treniņtērpus.

Izdevās palīdzēt vecākiem, kuru ģimenēs aug trīs un vairāk skolēnu. Gaišais un sirsnīgais projekts un akcijas pasākums Vangažu vidusskolā izdevās un radīja daudz prieka mazo skolēnu sirdīs.