lzs.lv


background:white’>Turpinot tradīciju, jau trešo gadu pēc kārtas Latvijas Zemnieku savienības (LZS) jaunatnes nodaļa organizēja strītbola turnīru.

background:white’>Ar savu klātbūtni turnīru pagodināja arī labklājības ministrs un ZZS valdes priekšsēdētājs Uldis Augulis un LZS ģenerālsekretārs Artūrs Graudiņš.

      Turnīrā komandas izspēlēja katrs ar katru, lai noskaidrotu vietu sadalījumu pusfināla pāriem. Pēc grupu turnīra pirmo vietu izcīnīja LZS Vidzemes pr. nodaļa, otrie palika LZS jaunatnes nodaļa, trešais LZS jaunā nodaļa un ceturtie – LZP jaunatnes nodaļa.

background:white’>Cīņa par trešo vietu LZS jaunā nodaļa pārspēja Vidzemes pr. nodaļu, izcīnot bronzas godalgas, bet finālā abu partiju jaunatnes nodaļu spēlē samērā vieglā cīņa LZS jaunatnes nodaļa pārspēja LZP jaunatnes nodaļu un pirmo reizi kļuva par čempioniem.

      Pēc turnīra neliela vilšanās bija par mazo komandu skaitu, bet visi, kas bija ieradušies, pauda gandarījumu par turnīra norisi un pateicās organizatoriem. Paldies ikvienam dalībniekam, kas piedalījās, paldies arī visiem atbalstītājiem, jo lielu atbalstītāju pulku bija sapulcējuši gan LZS jaunā nodaļa un LZS Vidzemes priekšpilsētas nodaļa. Īpašu paldies vēlējāmies pateikt nama saimniecei Sandrai Ozolai par palīdzēšanu noorganizēt turnīru un LZS ģenerālsekretāram Artūram Graudiņam un visai LZS vadībai par finansiālu atbalstu.